Pristranski pogled na virtualno oskrbo v Kanadi: leksikon

Zahvaljujoč tem inovacijam lahko vsi strokovnjaki za zdravstveno oskrbo uporabijo IKT za izmenjavo ustreznih podrobnosti za terapijo, diagnozo in tudi izogibanje bolezni in poškodbam, raziskovanjem ter ocenjevanjem ter za to z navodili zdravstvenih izvajalcev s ciljem izboljšanja zdravja in dobrega počutja ljudi ter njihovih omrežij.

Član družine ali prijateljev (iz različnih krajev) se lahko pridruži tem razpravam in prepozna izkušene ideje za izboljšanje znanja zdravja in dobrega počutja celotnih družinskih članov. Predlagana posebna skrb nabira eno najnovejših razumevanja temeljne in tudi klinične študije na to temo, saj odpira povsem nove stališča do sodobnih metod v prilagojenih in natančnih zdravilih, večinoma v korist posameznikov, ki iz kakršnih koli razlogov, ki iz kakršnih koli razlogov lahko imajo težave pri dostopu do visokokakovostne zdravstvene podpore.

Dr. Francesco amenta, dr. Gopi Battineni, rokopisi za goste urednike, ki jih je treba poslati na spletu s prijavo in tudi prijavo na to spletno mesto. Ko ste prijavljeni, obiščite to spletno mesto, da obiščete vstopno vrsto. Rokopise lahko predložite do roka. Vsi vnosi, ki prenašajo predhodno preverjanje, so recenzirani. Sprejeti dokumenti bodo zagotovo neprekinjeno izpuščeni v reviji (tako hitro sprejeti), pa tudi, da bodo med seboj zagotovo opaženi na spletni strani Posebne skrbi.

Za pripravljene dokumente lahko naslov in tudi kratek povzetek (približno 100 besed) pošljete v uredništvo za novice na tej spletni strani. Poslani rokopisi ne smejo biti prej objavljeni, niti za objavo ni prisoten drugje (razen dokumentov o konferenci). Vsi rokopisi so v celoti predobraljeni s postopkom z enim slepom medsebojnim pregledom.

Vse o digitalnih zdravstvenih intervencijah za izboljšanje preprečevanja primarnega …

Časopis za personalizirane zdravila je globalni strokovni pregledni dostop do mesečnega dnevnika, ki ga je objavil MDPI. Pred oddajo rokopisa si oglejte navodila za avtorje. Stroški ravnanja članka (APC) za objavo v tem dnevniku odprtega dostopa je 2000 CHF (švicarski franki). Predloženi dokumenti morajo biti dobro oblikovani in tudi uporabljati odlično angleščino.

Telefarmacija letos dopolni 20 let. Dvajset let po tem, ko je postala metoda ohranjanja in tudi širitve dostopnosti lekarne po podeželski Severni Dakoti, se telefonski pionirji preselijo v čisto https://vocal.media/authors/jens-furst in sterilno intenziviranje, varno in varno shranjevanje zdravil, zdravstvene poslov, pa tudi še veliko več. Po besedah ​​Jessica Adams, Pharm, D, nadzornica regulativnih zadev za telefon, zelo zgodnji ponudnik telefonske telefonije, ki sta ga leta 2016 prešla od pilotske naloge do sprejete tehnike v 25 državah.

Ker farmakologi, ponudniki storitev, ljudje, plačniki in tudi regulatorji prepoznavajo prednosti, https://lekarna-slovenija.com/kamagra-sildenafil/ ki jih bo telekoelanca lahko dajala lekarna, bodo rešitve, ki temeljijo na tehnologiji, še naprej širilo. Telefarmacija najosnovnejše omogoča farmakologu, da spremlja spletno mesto na daljavo prek HIPAA, ki je skladen z dvosmerno avdio-vizualno moderno tehnologijo. Farmakolog na daljavo upravlja tehnike telefonske storitve, preverja recepte in svetuje ljudem iz njihove lokacije gostiteljske lekarne.

Ena izmed najnovejših rasti je uporaba oddaljene potrditve za sterilno IV na Univerzi v Severni Karolini (UNC). Farmakologi so videli potencial za stabilizacijo dela v številnih lekarnah, ki so za pripravo steriliziranih raztopin IV uporabljali pripravo BD Pyxis IV, razjasnili Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, direktor farmacije in tudi izredni profesor za strokovno izobraževanje na univerzi UNC Eshelman v farmaciji v Chapel Hillside, Severna Karolina.

Navdušenje nad FIP digitalnim zdravjem v farmacevtskem izobraževanju

Sistem PYXIS uporablja inovacije, ki temeljijo na gravimetriji za oceno in potrditev poslabšanih predmetov, opisana America. Sistem fotografira postopek sestavljanja, za katerega običajno poskrbi servisni tehnik in ocenjuje lokalni farmakolog. Ker je farmacevt na kraju samem uporabljal slike, ki jih je ustvaril sistem, ni bilo očitne razlike med pregledom fotografij v naslednji sobi ali 25 milj stran.

“Ko smo opravili raziskavo, država ni imela predpisov glede tovrstne telefonije,” je dejala Amerine, “zato smo test opravili z oddaljenim in pregledom vseh sestavljenih steriliziranih predmetov.”Ko se je začela pandemija Covid-19,” smo od [državnega] odbora za droge prejeli opustitev, da bomo lahko opravili ta daljinski sterilizirani pregled izdelkov, dokler trajata zdravstveno in dobro počutje, “je zatrdila.”Naslednje prizadevanje je, da lahko v dolgem terminu redno uporabimo telefonsko opremo za več delitve dela na spletnih mestih.

Če niste vezani na lekarno, vas osvobodi toliko, kot da preživite še več časa s strankami.”Roger Rose, RPH, direktor farmacevtskih rešitev za zdravstveno ustanovo Wickenburg Neighbourhood, je leta 2019 odprl prvi telefon v Arizoni. Wickenburg je že dolgo imel satelitsko središče v kongresni skupnosti, ki je oddaljen približno 16 milj.

Vožnja do Wickenburga za nalaganje receptov ni vedno smiselna za stranke. “Dvakrat na dan smo razdelili distribucijo v kongresnem objektu, a tudi to res ni delovalo,” je zatrdila Rose. “Bolniki so morali še vedno iti hišo po odjavi centra, potem ko se je vrnil pozneje ali morda naslednji dan.